Jag vill ha en dagisplats till min hund!

Vad krävs för att hunden ska kunna få en plats på dagis?

  • Hundens mankhöjd får ej överstiga 45 cm som vuxen
  • Hunden ska vara minst 10 månader gammal
  • Hanhundar ska vara kastrerade (kirurgiskt eller kemiskt)
  • Hunden ska vara rumsren, fungera ihop med andra hundar, klara av att vara ifrån sin ägare utan att bli stressad eller ängslig samt kunna gå i vanligt koppel (dvs inte flexikoppel) utan att dra alltför mycket
  • Hunden ska vara veterinärvårdsförsäkrad och hundägaren ska ha en hemföräkring som omfattar ansvarsförsäkring för hund
  • Hunden ska vara vaccinerad mot Valpsjuka, Parvo, HCC samt Kennelhosta

Hur gör jag för att få en dagisplats till min hund?

Om du vill ha en dagisplats hos oss är du varmt välkommen att ställa din hund i vår dagiskö. Det gör du genom att fylla i en intresseanmälan för dagisplats här på hemsidan. När vi har fått din intresseanmälan bekräftar vi med ett mail att din hund står registrerad i vår kö.

Vi har inget numrerat kösystem i vår dagiskö utan vi tar in den hund som kan tänkas passa bäst i den hundgrupp där det blir en ledig plats. Det gör att vi tyvärr inte kan säga hur lång tid det kan ta att få en plats hos oss, i vissa fall går det fort och i andra kan det ta lång tid.

När en plats blir ledig som kan tänkas passa din hund kontaktar vi dig och bokar in en tid för en dagisvisning. Under dagisvisningen får vi chans att träffa dig och din hund och du får se hur dagis ser ut, träffa oss som jobbar här och få mer information om vår verksamhet. Under dagisvisningen försöker vi bilda oss en uppfattning om din hund och bedöma om den passar in i gruppen där vi har en ledig plats. Detta eftersom vi satsar hårt på trygga hundgrupper.

Hur lång tid tar det att få en dagisplats?

Det finns inga garantier för att du kommer få en plats på dagis när du ställer dig i kön. Dagis passar inte alla individer och vissa hundar trivs inte på dagis. En hund som inte tycker om att vistas i grupp med andra hundar kommer inte må bra hos oss och mår inte hunden bra faller hela idén med hunddagis. Vi har tyvärr inte möjlighet att ha hundar i separata boxar eller gå enskilda promenader.

Antalet dagisplatser för hundar med en mankhöjd som överstiger 35 cm är dessvärre begränsade på grund av platsbrist vilket tyvärr kan göra att det tar lång tid att få en plats. Vi kontrollmäter alla hundar som börjar hos oss med mätsticka.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mail om du har funderingar över hur vårt dagis fungerar.