Hägerstens Hundcenter HB

 

| Hunddagis | Kurser | Privatträning | Hundpsykolog | Hundfrisör |

Valpkurs

På den här kursen får du hjälp att lägga grunden för en bra relation mellan dig och din valp. Du får med dig roliga övningar där vi på ett lekfullt sätt lär valpen de viktigaste kunskaperna den behöver ha med sig för att må bra och fungera i vardagen.

Rätt träning lägger en god grund för framtiden och stärker din och valpens relation samt ger er rätt förutsättningar för att fortsätta lyckas med träningen även när valpen blir unghund. 

Vi lär valpen kontakt och att gå fint i koppel (dvs följsamhet), att komma när vi ropar, att slappna av även i svåra situationer, att skifta mellan aktivitet och passivitet samt att stanna kvar när vi ber den. Vi varvar teori och praktik och pratar om t.ex. rumsrenhet, hur man är tydlig i sin kommunikation med hunden, hur hunden lär sig nya saker, hur man bäst belönar sin hund, hur man gör för att lära hunden vara ensam hemma och mycket mer.  

För valpar från 3 månader (när valpen är grundvaccinerad) upp till 6 månader.

Våren 2021

Under våren 2021 kommer jag inte att hålla fler kurser i Hägersten. Istället jobbar jag på Hundelska på Hundudden i Stockholm och håller kurser där. Mina kurser hittar du HÄR.

Fler kurser finns att hitta på www.hundelska.se där du kan hitta kursstarter med antingen mig eller någon av mina duktiga kollegor som instruktör. 

Varmt välkommen! 

Kursalternativ 1: 17 jan, 24 jan, 31 jan, 7 feb, 14 feb (söndagar) 
Tid: 9.30-10.45 - Fullbokad

Kursalternativ 2: 28 feb, 7 mars, 14 mars, 21 mars, 28 mars (söndagar)
Tid: 9.30-10.45 - Fullbokad

Antal gånger: 5 x 1h och 15 min, totalt 6h och 15 min  

Max antal deltagare: 6 En deltagare per hund pga den rådande pandemin.

Plats: Hägerstens Hundcenter, Vattenledningsvägen 23 i Hägersten. Kursen hålls utomhus. 

Instruktör: Bodil Olsson

Pris: 2200 kr