Hägerstens Hundcenter HB

 

| Hunddagis | Kurser | Privatträning | Hundpsykolog | Hundfrisör |

FÖRDJUPAD RASKUNSKAP MED ÅSA AHLBOM- datum kommer under 2021

FÖRDJUPAD RASKUNSKAP- vill du veta mer om hur man anpassar träningen för hundar av olika raser?

Vi är mycket glada över att berätta att vi tillsammans med Åsa Ahlbom planerar att arrangera en Ras-helg under 2021. 

Åsa har jobbat med föreläsningar och kurser i raskunskap sedan 1990 och hon har även skrivit flera böcker om hundträning.

Utbildningen består av ca 17 timmars teoretiska föreläsningar om olika rasbundna beteenden och utgår från en rasgruppsindelning som baseras på hundarnas ursprungliga arbetsuppgifter. Vi går igenom de olika gruppernas karakteristiska beteenden och ger råd och diskuterar vad du bör tänka på vid träning av olika hundtyper.

Den här rashelgen passar alla hundägare som vill få större förståelse för sin hunds beteende eller dig som funderar på vilken hundras som skulle passa dig bäst. Den passar även dig som vill kunna jobba professionellt med hundar.

Datum är inte helt klar än pga den rådande pandemin men det blir en helg under 2021 (fredag kväll, lördag samt söndag). Pris 1500 kr

Exakt datum kommer inom kort både här, på hemsidan och på instagram. Det går självklart att anmäla sitt intresse redan nu (anmälan är inte bindande än).
OBS! Begränsat antal platser då Åsa vill jobba med mindre grupper för att hålla hög kvalitet.

Visste du t.ex. att:

... god raskunskap ger dig bättre förståelse för problem som kan uppstå i relationen mellan hund och ägare?
... hundar med vallande arbetsbakgrund ofta jagar cyklar, bilar, motionärer, vilt och liknande i brist på ordentligt arbete?
...gryt- och råtthundar som behandlas hårt och straffas fysiskt, ofta reagerar aggressivt på ett sådant hot från människan?
...hundar som tidigare använts till att vakta boskap mot rovdjur och tjuvar, fortfarande har ett starkt vaktbeteende och att de ofta angriper direkt, utan att först varna?
...tidigare kamphundar kräver mycket social anpassning och miljöträning under hela livet för att kunna ha ett gott umgänge med andra hundar?

Spännande, eller hur?

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information eller anmäla intresse till den här kursen.

Välkommen!

Datum: en helg under 2021, datum kommer när vi vet mer kring den rådande pandemin

Tid: Fredag 18.15-21.00. Lördag och söndag 9.00-17.00

Max antal deltagare: 8

Plats: Hägerstens Hundcenter, Vattenledningsvägen 23 i Hägersten 

Instruktör: Åsa Ahlbom

Pris: 1500 kr