Såhär jobbar jag

Vi möts i hallen och går tillsammans igenom dina önskemål av frisyr och du får ett prisförslag. Sen tar jag med mig hunden in till salongen där vi påbörjar dagens behandling. Om det uppstår några funderingar från min sida ringer jag dig för att försäkra mig om att du får det resultat du önskar.

Jag behandlar alla hundar med respekt och använder mig inte av bestraffningar eller hårda tag. Det är endast en hund i salongen åt gången för att jag ska kunna ge varje hund full uppmärksamhet och tid. Valpar och hundar som tycker att hantering är obehagligt ger jag extra tid och uppmuntran. Vissa äldre hundar kan tycka att det är tungt att stå på bordet länge eller i vissa positioner och får då pauser och en bädd på golvet att vila på vid behov. Ett besök hos hundfrisören ska aldrig behöva upplevas som skrämmande eller smärtsamt för hunden. Drar tiden iväg från det vi kommit överens om hör jag av mig via telefon om vilken tid hunden är redo att hämtas. När hunden har åkt hem städar jag salongen med desinfektionsmedel och rengör all utrustning så att den är fräsh till nästa kund.

Produkter
Jag använder shampo och balsam från Parma, som skriver såhär på sin hemsida;
"Parma är en svensktillverkad pälsvårdserie av mycket hög kvalitet, som är betrodd av djurägare, veterinärer, hundtrimmare och utställare i mer än tjugo år. Produkterna är skapade för att ge pälsen den perfekta harmoni mellan näring och fuktbalans samt skapa en lätthanterlig päls. Alla produkter är anpassade för de flesta pälstyper och raser, unga som vuxna djur. Parmas samtliga produkter är tillverkade med speciellt utvalda råvaror för att passa våra höga krav"

Jag använder vissa av K9shops produkter, som skriver följande på sin hemsida;
"K9 Comptetion har skapats av de bästa naturliga råvaror som finns på marknaden – för att göra ditt kloka miljöval enkelt. Produkterna har lugnande effekt på känslig hud och hårbotten och irriterar ej. K9 Comptetion Forumula tillför de aktiva beståndsdelarna i perfekt harmoni för att ge näring, fuktbalans och optimerad pälskvalitet. Produkterna kännetecknas av att de är lättarbetade, utredande, tidsbesparande, snabbtorkande samt att de ger ett fantastiskt resultat som varar. K9 Comptetion passar alla pälstyper och raser – unga som vuxna djur – både till vardag och tävling! K9 Competetions samtliga produkter är helt fria från karens och är absolut dopingfria"

Jag använder även vissa av Esprees produkter.

Har du några funderingar eller önskemål om produktval för din hund, tveka inte att fråga.